We’ re On Instagram:
Follow Us:
Image Alt

TANDLÆGESKRÆK

TANDLÆGESKRÆK – VI VIL HJÆLPE DIG!

Vi oplever dagligt mennesker, der i større eller mindre grad lider af tandlægeskræk. Det kan variere i sværhedsgrad fra mild nervøsitet ved at komme til tandlæge og til at være decideret angstfremkaldende blot at bestille en tid. Vi er særligt trænede i at håndtere alle former for tandlægeskræk og vil gøre alt for at hjælpe dig med at overkomme frygten.

Fortæl os inden din tid hvordan netop du har det med at gå til tandlæge, så vi kan tage hensyn til det. Ud over samtale og almindelige beroligende teknikker har vi mulighed for at tilbyde både klinisk hypnose og musik under behandling.

tandlægerne tehrani schmidt, tandlæge, aarhus c
tandlægerne tehrani schmidt, tandlæge, aarhus c
tandlægerne tehrani schmidt, tandlæge, aarhus c
tandlægerne tehrani schmidt, tandlæge, aarhus c

DU SKAL FØLE DIG TILPAS

Klinisk hypnose bruges både til at mindske nervøsitet, muskelspændinger og smerteoplevelse. Klinisk hypnose har intet at gøre med såkalt scenehypnose eller showhypnose, men er en videnskabeligt orienteret fokusering og afspænding.

Musik under behandling har gennem flere studier vist at have en mærkbar positiv effekt i forbindelse med behandling af angst og fobier.

Vi bruger al den tid, der skal til, for at du føler dig tilpas. Det er dig, der styrer hele forløbet og vi foretager os kun de ting, som vi fællesskab har besluttet og som du er blevet informeret om.

Hvis du vil udfordre frygten og give os din tid, så vil vi hellere end noget andet give dig vores. Vores erfaring er at angsten og frygten kan bearbejdes, så det at komme til tandlæge kan blive overskueligt.

tandlægerne tehrani schmidt, tandlæge, aarhus c

SPECIALE I TANDLÆGESKRÆK

Nålefrygten fylder meget hos mange mennesker. Det imødekommer vi ved altid og uden meromkostning at bruge overfladebedøvelse før den rigtige bedøvelse. Langsom injektion og tempereret bedøvelsesvæske er også med til at eliminere ubehaget.

Vi anvender moderne og avancerede bedøvelsesteknikker, således at bedøvelsen foregår smertefrit.

Ved mere komplekse tilfælde af tandlægeangst har vi også mulighed for at trække på en ekstern konsulent med speciale i tandlægeskræk og nåleskræk. Beroligende præ-medicinering er naturligvis også en mulighed og kræver blot at du har en ven eller et familiemedlem med, som kan sørge for sikker transport hjem efter endt behandling. I forbindelse med præ-medicinering møder du efter aftale 1 time tidligere end selve konsultationen.

Don't have an account?

Register

You don't have permission to register