We’ re On Instagram:
Follow Us:
Image Alt

NY PATIENT

Velkommen hos Tandlægerne Tehrani Schmidt! Vi ser frem til at møde dig og tage en snak om hvad du har af ønsker og behov i relation til tandpleje og behandling. Det er vores fornemste opgave at sørge for at du bevarer dine tænder sunde hele livet. Gennem fokus på forebyggelse og minimal invasiv behandling hjælper vi dig til at fastholde en tandsundhed i topform. Tænderne og det omkringliggende væv betyder meget for ens generelle helbred og egen helbredsopfattelse. Ofte står dette først klart når man ikke tager vare herpå, og man mærker konsekvenserne af at have negligeret det arbejde, der ligger i at passe godt på sine tænder. Man mister måske ligefrem lysten til at smile. Vi vil gerne give dig smilet tilbage. Og hvis du allerede er storsmilende og blot ønsker at bevare din tandtrivsel, jamen så er vi også den bedste støtte du kan få.

tandlægerne tehrani schmidt, tandlæge, aarhus c

FØRSTE BESØG HOS OS

Hvad skal du medbringe?
– sygesikringskort
– opdateret medicinliste
– evt. helbredstillæg fra kommunen

Hvad sker der første gang vi ses:
– vi lytter først og fremmest til hvad du har af forventninger og ønsker
– ved første besøg skal der altid foretages en grundig undersøgelse af dine tænder, slimhinder og kæbeled
– der skal ved indikation tages de nødvendige røntgenbilleder
– instruktion i optimal mundhygiejne, så vi kan forebygge fremtidige tandproblemer
– tandrensning/paradentosebehandling ved behov
– sammen lægger vi en behandlingsplan, der passer til dit behov, din økonomi og dit tempo. Du får naturligvis altid et overslag på prisen.

HVOR TIT SKAL JEG KOMME?

På baggrund af den generelt forbedrede tandsundhed i Danmark, går de fleste sjældnere til undersøgelse hos tandlægen end tidligere. Med de nye kliniske retningslinier fra Sundhedsstyrelsen lægges der op til endnu større fokus på forebyggelse og færre besøg hos tandlægen. Målet er at inaktivere al tandsygdom og paradentose og dermed nedsætte behovet for hyppige tandlægebesøg. Men fortvivl ikke, hvis du synes at du at du har svært ved at placere dig selv i den grønne gruppe på nuværende tidspunkt. Vi oplever at virkeligheden for gennemsnittet nok nærmere er et interval på omkring 6 mdr. I fællesskab udarbejder vi en handlingsplan, hvor målet er at minimere dit behandlingsbehov og sikre dig tandtrivsel og tandsundhed hele livet igennem.

tandlægerne tehrani schmidt, tandlæge, aarhus c
tandlægerne tehrani schmidt, tandlæge, aarhus c
tandlægerne tehrani schmidt, tandlæge, aarhus c
tandlægerne tehrani schmidt, tandlæge, aarhus c
Don't have an account?

Register

You don't have permission to register