We’ re On Instagram:
Follow Us:
Image Alt

FYLDNINGER

De fleste danskere oplever i løbet af deres liv at få huller i tænderne – dette klares med en klassisk fyldning – og kaldet en plombe. Der findes imidlertid masser af forskellige fyldningsmaterialer til tandfyldninger, herunder plast, glasionomer og amalgam. De har alle forskellige egenskaber, rent funktionelt, styrkemæssigt, holdbarhedsmæssigt og æstetisk. Glasionomer bruges i nogle tilfælde til midlertidige fyldninger. Amalgam må i dag kun bruges i helt særlige tilfælde, hvor der eksempelvis ikke kan holdes tilstrækkeligt tørt til ilægning af plastfyldning. Hos Tandlægerne Tehrani Schmidt har vi dog taget den beslutning at amalgam slet ikke anvendes på klinikken.

Dermed er personalet fri for at håndtere det i uafbundet form skadelige materiale og du kan i stedet for glæde dig over at få lavet smukke tandfarvede restaureringer, der ligner dine naturlige tænder.

Æstetik og funktion skal gå hånd i hånd når der laves fyldninger i dine tænder. Derfor finder vi de farver plast, som passer helt perfekt til netop dine tænder og vi gør meget ud af at forme fyldningerne med de konturer og furer, som en naturlig tand har. Ved at komme så tæt på tændernes naturlige morfologi og udseende som muligt, sikrer vi også bedst at fyldningen fungerer optimalt.

Don't have an account?

Register

You don't have permission to register